Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart kan örebroarefå sms om sena tåg

Pendlar du från Örebro till Stockholm? Den 27 juni lanserar SJ en tjänst där du kan få sms om förseningar direkt i mobilen.

Annons

- Är tåget sent så ska man kunna sitta kvar hemma och ta en kopp kaffe, eller jobba lite till, berättar Maria Cederberg, chef för SJ Contact Center och SJ Resebutik.

Information om förseningar, inställda tåg och andra trafikförändringar kommer direkt i mobilen. SJ har provat tjänsten i Uppsala sedan januari, ett försök som blev så lyckat att även Örebro, Västerås och Eskilstuna får tjänsten.

I dag prenumererar drygt 3500 Uppsalaresenärer på SJ:s kostnadsfria sms-tjänst. Åtta av tio resenärer i Uppsala säger att tjänsten ger ett extra värde och underlättar i vardagspendlandet.

Via hemsidan

För den som redan är med i SJ:s kundprogram SJ Prio kommer SJ att skicka information direkt i mobilen. För dem som pendlar mellan Örebro och Stockholm och inte är medlemmar i SJ Prio går det enkelt att teckna sig för trafikservicen via SJ:s hemsida.

– Kunderna kan enkelt anmäla sig till en tjänst om man exempelvis önskar specifik information kring vissa tåg i morgon- eller eftermiddagsrusningen, säger Maria Cederberg.

Informationen erbjuds vardagar mellan klockan 5.50–9.00 och mellan 15.00–19.00.

Mer läsning

Annons