Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nattdagis i Askersund med tider som hindar arbete

Nu har Askersunds kommun beslutat att efter nyår, öppna nattdagis 17:30 alla dagar i veckan. Det betyder att det inte kommer att finnas någon som helst barnomsorg på helgen från kl 07:00-17:30 i hela kommunen. På vardagar stänger fritids kl 17:00. Så för oss som jobbar obekväma arbetstider blir resultatet att vi inte kan fortsätta arbeta på våra nuvarande jobb.

Jag själv har redan blivit hotad med att bli uppsagd. Detta trots att jag själv är anställd av kommunen.

Jag fick information om att nattdagiset skulle ha dessa öppettider på helgen för cirka tre veckor sedan och i dag, alltså 12 december, får jag information (efter att själv ha eftersökt information) om att tiderna senareläggs även på vardagar.

Det här har skötts så dåligt av kommunen. Ingen information och ingen som helst framförhållning. Ansvarig för barn-och-utbildningsnämnden visste inte om detta, utan fick själv eftersöka information innan hon kunde bekräfta mitt påstående!

Hur är detta möjligt? Nej fy för Askersunds kommun, gör om och gör rätt ...

”Snart arbetslös undersköterska”

Askersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel