Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ngomas agent hoppas på ÖSK

Övergångsfönstret stänger vid midnatt.
Innan dess hoppas Donald Ngomas agent att ÖSK värvat spelaren.
– Jag tror Magnus Sköldmark gör allt han kan för att det ska lösa sig, säger Ryan Hartslief till NA.

Kommer ÖSK värva någon spelare innan transferfönstret stänger vid midnatt?

Snart vet vi vilken väg den allsvenska nykomlingen kommer att gå.

Donald Ngomas agent Ryan Hartslief, som befinner sig på sitt kontor i Kapstaden, hoppas att han spelare hamnar i allsvenskan.

– Ja, ÖSK förlängde ju Donalds provspel flera gånger. Nu är det upp till klubbarna att komma överens om ett pris. Jag är inte delaktig i den processen och vet inte hur det går. Jag kan tänka mig att Magnus Sköldmark gör så gott han kan just nu, säger Hartslief vid 20.30-tiden på måndagen.

Vad händer med Ngoma om det inte blir spel i Örebro?– Då åker han hem så fort som möjligt. Det finns alltid nya fönster som är öppna beroende på vart man tittar.

Nej till van Heerden Hartslief är även agent åt sydafrikanske vänsterbacken Marc van Heerden som ÖSK testade på årets första Portugal-läger. Nu står det klart att den vänsterfotade försvarsspelaren inte erbjuds något kontrakt. 

– Marc gjorde bra ifrån sig, men som nykomlingar har ÖSK en uttalad budget. Utländska spelare tar upp en stor el av den budgeten och klubben valde att värva en offensiv mittfältare (läs Nordin Gerzic) i stället. De sa att om de inte fått honom hade de satsat på Marc, säger Hartslief enligt sajten soccerladuma