Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nilsson och Degerfors överens

Av allt att döma blir Erik Nilsson kvar i Degerfors IF.
– Ja, vi är överens, säger Nilsson till NA.

Redan i går, tisdag, kunde NA:s bandybloggare Johan Blom avslöja att Erik Nilsson spelar kvar i Degerfors även den kommande säsongen.

– Haha, ja. Jag såg det. Jag umgicks med Johan under gårdagen och berättade, säger Nilsson.

Som nu även bekräftar för NA att det av allt att döma blir spel med Degerfors.

– Ja, vi är överens. Men jag har inte skrivit på något än. Får se i morgon om det blir något påskrivet.

Nilssons kontrakt med Degerfors gick ut i höstas och klubben har avvaktat att förlänga kontraktet.

– Intresset att förlänga har funnits hos båda sidor, men de hade vissa positioner som de ville ha klart med. Och nu när Sebastian Castro-Tello blev klar öppnades det upp en del när de också fick klart med det ekonomska läget.

I början av januari tränade Nilsson med Forward, men sedan en tid tillbaka har han hållit igång med Degerfors. Och nu ser det alltså ut att det blir ytterligare en säsong i klubben – hans tredje totalt.

– Det känns bra, det är det här jag har velat hela tiden.

Vad blir din personliga målsättning?– Jag har inte funderat så jättemycket på det, men självklart hoppas jag väl få spela så mycket som möjligt. Det får man alltid ha som mål, säger Nilsson.

Degerfors har tappat stjärnan Johan Bertilsson, men i sin tur fått tillbaka Peter Samuelsson, och så har alltså Sebastian Castro-Tello anslutit – den tidigare Hammarbyspelaren som avslutade föregående säsong i FC Ravan i Azerbajdzjan.

– Jag tycker det ser jättebra ut. Vi kom fyra förra säsongen och det finns ingen anledning att sikta på något lägre då, säger Erik Nilsson.