Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nio (!) backar klara för Lindlöven

En, två eller tre spelare att presentera, kanske?Lindlöven slog på stora trumman genom att offentliggöra nio backar samtidigt. 

Ettan kom, tvåan kom, trean kom ... ja, det gjorde nian också. Lindlöven tog möjligheten att presentera hela sin backbesättning för kommande säsong i ett pressmeddelande, och fem av de som ska sköta de defensiva uppgifterna är nyförvärv. 

David Berg, 22, återvänder till Lindlöven efter en säsong i Mörrum. Daniel Henningsson, 20, bördig från Lindesberg, kommer närmast från spel i Södertäljes J18-, J20- och A-lag. Emil Karlsson, 19, ansluter från Vita Hästens J20-lag. 22-årige Hampus Gustavsson värvas från Arboga. Sist men inte minst: Linus Carlsson, 19, som spelat i Leksands J18- och J20-lag de fyra senaste säsongerna. 

Sedan har Rasmus Rundgren, Henrik Warman, Mattias Morén och Anders Gunnarsson förlängt sina kontrakt med Lindesbergsklubben över 2015-2016. 

Lindlöven, som spelar i hockeyettan västra tillsammans med ärkerivalen Kumla, kommer i höst att tränas av finske Jussi Salo.