Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nödrop från studenter: Svara på våra frågor

Artikel 10 av 14
Corona: Skolan
Visa alla artiklar

Covid-19 påverkar nog oss alla just nu på ett eller annat sätt. För oss studenter som skriver våra examensarbeten nu i vår har situationen med covid-19 skapat en problematik att få ihop det med bland annat deltagare till intervjuer, observationer, enkäter och så vidare. Detta trots att vi anpassat våra metoder efter situationen, till exempel intervjuer via telefonen och så vidare.

Vid upprepade tillfällen, vid förfrågningar om vi kunnat intervjua chefers anställda via till exempel. telefon, har vi bland annat fått spydiga svar som att ”Mina anställda har inte tid just nu på grund av corona!”. Problematiken med detta är att vi studenter inte heller har tid. Men vi måste ändå! Vi har fortfarande examensarbeten som behöver bli klara.

Ska vi kunna komma ut och råda bot på exempelvis lärarbristen, och för att kunna bli din blivande kollega, så behöver vi få din hjälp och ditt stöd! Covid-19 ställer till det för oss alla, därför behöver vi alla hjälpas åt!

”Frustrerad student”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel