Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Golfpremiär för säsongen

Nu har Nora golfklubb öppnat banan för sommarsäsongen– premiärhelg med andra ord. Och det är många som redan varit ute och spelat några rundor.

Annons
Bra bana. Stefan Nordahl med sonen Johan Nordahl bor i Linköping men har sommarstuga i Nora. Golfbanan är toppen tycker de och båda är medlemmar i kluibben.

SUND. Ett par av de inbitna golfarna är Stefan Nordahl med sonen Johan Nordahl. De bor i Linköping men har sommarstuga i Nora och är här över påskhelgen. Och vad passar då bättre än att ta sig några rundor golf, nu när banan öppnade på skärtorsdagen.

– Banan är fin för att vara så tidigt på året, och så blir den bättre och bättre ju längre sommaren går, förklarar Johan.

Det är påskafton och de är just på väg mot första utslaget. Men de spelade redan under långfredagen.

– Det är en gemytlig och helt fantastisk bana, familjär och bra standard, och fantastiskt att de kan öppna så tidigt, berättar Stefan.

Klubben gör ett kanonjobb med anläggningen tycker han. Även om Nordahls bor i Linköping brukar de vara i Nora på sommaren, och då blir det en hel del golf.

– Det är en pärla att kunna vara här och spela på, säger han.

Thomas Andersson på Nora GK berättar:

– Vi har haft god övervintring kan man lugnt påstå. Det här är en relativt tidig premiär, den slår inte fjolårets rekordpremiär i mitten av mars, men är ändå tre veckor tidigare än det normalt brukar vara.

Premiär. För Lars Wennersten från Örebro är det säsongspremiär. Här värmer han upp med några utslag innan det är dags att gå en vända.

Mer läsning

Annons