Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Noras hemtjänst - ett sjunkande skepp

Att arbeta inom hemtjänsten i Nora kommun har alltid gett mig tillfredställelse, man har känt att man gjort ett bra jobb genom att hjälpa och finnas till för andra och man har haft stöttning av sin chef och sina kollegor.

Genom åren har hemtjänsten förändras och just nu är vi ute på öppet vatten och har inte land i sikte. Vi i besättningen har varandra och försöker hjälpas åt att styra skeppet i detta stormiga hav.

Skeppet vi styr tar in vatten och vi kastas över bord och får den ena kallsupen efter den andra. Kaptenen och hans styrmän har ingen kunskap eller vetskap hur detta skepp ska styras, det saknas både radar och navigation, så vi vet inte hur vi ska ta oss i land.

Med kapten vill ändra kurs och tror på förändring, som behöver fler styrmän för att få detta skepp i hamn medan besättningen är både trötta och böta och vill bara få torra kläder och lite lugn och ro så glädjen och tillfredställelse kan komma tillbaka.

”En i besättningen”

Nora

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel