Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nordin fick inte sin önskemotståndare

Hoppades på IFK Göteborg – men ÖSK får möta Dynamo Moskva i finalen av Atlantic cup.

Redan finalklara kunde ÖSK-spelarna från läktaren i portugisiska Faro följa matchen mellan IFK Göteborg och Dynamo Moskva där den andra finalplatsen i Atlantic cup låg i potten. Precis som väntat var det ryssarna som dominerade det mesta av spelet. Med internationella stjärnspelare som Mathieu Valbuena, Kevin Kuranyi och Jurij Zjirkov tog också Dynamo Moskva ledningen, även om det dröjde till den andra halvleken.

Förre Manchester United-spelaren Alexander Büttner fick drömträff och satte vackert 1-0 bakom John Alvbåge. Även 2-0 skulle komma. På stopptid frispelades den tyske gamle storspelaren Kevin Kuranyi av Valbuena och satte spiken i kistan när han placerade in det avgörande målet säkert.

Den förre IFK-spelaren Nordin Gerzic fick därmed inte sin önskan infriad. Inför matchen sa han i NA-tv att han helst ville möta sina gamla lagkamrater och slippa Dynamo Moskva i finalen som spelas på lördag klockan 15.30 svensk tid.

- Hoppas vi får möta blåvitt för då vinner vi förmodligen. Dynamo blir nog lite svårare, skulle jag tro. Det hade varit roligt att möta dem också, men ställer de upp med sitt bästa lag blir det svårt, sa Nordin innan ÖSK åkte för att kolla på matchen.