Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nordin vill hitta sig själv i ÖSK

Nordin Gerzic är hemma i Örebro igen.
För att finna ett tappat självförtroende.
- Jag behöver hitta mig själv, säger han till NA.

ÖSK spänner musklerna inför avslutningen av superettan. Stjärnan Nordin Gerzic, som lämnade klubben för storsatsande IFK Göteborg i januari 2012, är tillbaka igen.

Den 29-årige mittfältaren lånas in resten av hösten. Om all pappersexercis går enligt plan är Gerzic tillgänglig för spel under onsdagen mot Jönköpings Södra.

- Örebro är där jag kommer i från och ÖSK har alltid varit i hjärtat. Det är mitt hjärta även om jag trivts bra i Göteborg som är en fantastisk klubb. Men Örebro är förstås mer hemma, säger Nordin till NA.

Gerzic har ryktats till en rad klubbar den senaste tiden. Men när ÖSK kom in i bilden gick allt snabbt.

- Det var inte länge sedan det här med Örebro dök upp. Det är nog fyra-fem dagar sedan. Jag pratade med Håkan Mild (sportchef i IFK Göteborg) och sa att jag verkligen ville få ett brejk från Göteborg. Jag har haft dåligt med speltid och inte kommit upp i standard. Jag behöver hitta mig själv och den spelare jag varit. Sedan ska jag tillbaka till Göteborg och köra stenhårt i december, säger Nordin.

Är du redo att spela mot Jönköping?

- Ja, absolut. Jag har haft lite problem med en höft och inte tränat på nästan tre veckor, men nu är det dags att köra igång. Jag är återställd och känner inget av det.

29-åringen genomgick en läkarundersökning under tisdagen. Ännu har han inte hunnit träffa sina nya, i viss mån nygamla, lagkamrater.

- Men jag har träffat tränarna och fick ett bra intryck av Peo (Ljung). Vi tog ett långt snack i dag. Axel Kjäll har jag spelat med och "Alec" och jag har bra kontakt sedan innan, även när han tränade Gais och jag spelade i Göteborg, säger han.

Läs en längre intervju med Nordin Gerzic och mer om värvningen i onsdagens NA, papperstidningen!

Tidningen kommer du även att kunna köpa som e-tidning nedan.