Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Nu behövs ett mirakel"

ÖSK-mittfältaren Armend Alimi fick ta emot mycket smällar mot Djurgården. Men allra mest smärtade förlusten. Superettan kopmmer närmare och närmare för varje nederlag.
– Nu behövs ett mirakel, säger han.

Makedoniern var precis som alla andra ÖSK-spelare bedrövad efter säsongens 14:e förlust på 21 matcher.

– Det är tufft för oss nu. Vi spelade efter vår plan med hög press och försökte att inte ge Djurgården några ytor. Men vi bjuder på några galna och billiga mål, säger han.

Alimi hade mycket boll i matchen. Han började på vänsterkanten men bytte kant med Kalle Holmberg efter paus.

– Äntligen gick det bra både i defensiven och offensiven. Men jag visste inte riktigt hur jag skulle spela i första halvleken när Djurgårdens högerback (Petter Gustafsson) gick upp i banan, säger han.

Alimi fick ta emot en hel del smällar under matchen.

– Jag blev stämplad över vristen två gånger, en gång i första och en gång i andra halvleken. Men jag är inte skadad, säger Alimi som bytte med Valdet Rama i 78:e minuten.

Finns hoppet om nytt allsvenskt kontrakt kvar?– Hoppas det. Det är nio matcher kvar och vi ska göra vårt bästa och mirakel kan inträffa, säger Alimi.

25-åringen skrev ett treårskontrakt inför säsongen.

Blir du kvar i ÖSK nästa år?– Vi får se. Det är för tidigt att svara på, säger Armend Alimi.