Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu kan golfklubbens hus repareras

Medlemmarna i Stjernfors GK sade ja till en obligatorisk engångsavgift på 800 kronor för fullvärdiga seniormedlemmar. Därmed kan klubbstugan nu repareras.

Det var på årsmötet i februari som styrelsen först lade fram ett förslag om en frivillig engångsinsats på 1000 kronor för att få in de 250 000 kronor som behövs för att reparera klubbhuset. Årsmötet bestämde i stället att en obligatorisk avgift på 800 kronor skulle inkrävas.

Sedan ogiltigförklarades årsmötesbeslutet med hänvisning till att klubbmedlemmarna i god tid innan ett årsmöte ska ha möjlighet att ta del av beslutsförslaget. I lördags hade golfklubben därför ett extra medlemsmöte om just denna fråga. Nu godkändes styrelsens förslag enhälligt av klubbmedlemmarna. Förutom den obligatoriska engångsavgiften ska även andra aktiviteter som lotterier och försäljning av specialprodukter ske för att få in ytterligare medel till upprustningen.

Medlemsmötets beslut betyder att klubbstugan vid golfbanan i Stjärnfors nu kan repareras. Det är problem med fukt i klubbhuset. Vatten har trängt in i källaren och det behövs akutåtgärder. Huset ska dräneras och toaletter, duschar och omklädningsrum ska totalrenoveras. Nu vill klubben så snart som möjligt påbörja renoveringsarbetet.