Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu lanseras Bergslagen på Seniormässan i Göteborg

Just nu finns Destination Bergslagen på plats på Seniormässan i Göteborg.
– Vi har en Bergslagen-monter här på mässan tillsammans med Opera på Skäret, berättar Håkan Ceder på Destination Bergslagen.

Annons

Seniormässan arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholm har Destination Bergslagen deltagit i många år.

– Nu är det premiär för vårt deltagande i Göteborg också. Aktiva seniorer är en våra viktigaste och växande målgrupper. Natur- och kulturupplevelser, vandring och cykel är vad många efterfrågar. Allt detta och lite till kan Bergslagen verkligen leverera, säger Håkan Ceder som är en av flera representanter för Bergslagen i montern.

Seniormässan öppnade på tisdagen den 27 mars och pågår fram till och med torsdag 29 mars.

– En av de första besökare vi hade hit till vår monter på tisdagsförmiddagen var Leif Loket Olsson som hade mycket god koll på var Bergslagen ligger på Sverige-kartan.

Leif Loket Olsson är också en av Seniormässans programpunkter i år. Andra inbjudna gäster på mässan är bland annat Ulf Ekman, Gudrun Schyman samt barn/äldre/jämställdhetsminister Lena Hallengren (S). Några av aktiviteterna på mässan är till exempel den senaste innegrejen bland seniorföreningar i Sverige, mattcurling (som bland annat Storå Guldsmedshyttan PRO är aktiva i), samt en smartphone-skola.