Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu varvar SHRA upp inför årets säsong

Nog känner hon sin förening, SHRA:s nya ordförande. – Jag var var med och startade föreningen, berättar Gun Ehnvik.

Annons
Laddar inför sommaren. Delar av SHRA:s nya styrelse samlad utanför klubblokalen uppe på industriområdet. Birger Schöldstöm, Lennart Holm (vice ordförande), Eva Holm (ledamot), Gun Ehnvik (ordförande), Andreas Lundin (ledamot), Lena Eriksson (ledamot) och Mikael Strid (suppleant).

I samband med årsmötet klev tidigare ordföranden Lena Eriksson av. Till ny ordförande valdes Gun Ehnvik. Hon var föreningens första ordförande när klubben drog igång 1978.

– Jag trodde det var ett skämt först när Janne Ljungberg i valberedningen frågade. Det var ju 35 år sedan jag var ordförande senast.Men det är lättare att vara ordförande nu. Det finns så många duktiga och kunniga människor i den här föreningen som alla är bra på sitt.

Nu närmast väntar Test and tune den 25 april. En chans att testa åken inför säsongen och att skaffa sig nödvändiga licenser.

Den 9:e maj är det traditionsenlig vårmönstring uppe vid Lindeskolan.

– Förra året började vi med att låta crusingslingan gå upp på Kungsgatan. Det kommer vi att göra även i år, säger Lena Eriksson.

Efter midsommar drar torsdagsträffarna i Oscarsparken igång. Torsdagen vecka 29 ska Bergslagens snyggaste bil utses.

15-16:e augusti är det dags för 32:a upplagan av Linde open.

– Tidigare har vi kört en deltävling i Svealands dragracingcup men i år är blir det istället en deltävlning i European dragracing series. Det gör att Lindesbergs namn kommer synas i tävlingskalendrar över hela Europa, säger Birger Schöldström.

Annons