Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny chef har gett nytt hopp till anställda på Kullängen i Kumla

Annons

Jag vill bara säga att det nu känns som om vi har fått det vi saknat, en chef som ser oss medarbetare. En chef som även har sett den katastrof vi har haft på Kullängen den senaste tiden då personalen mått dåligt av den situation som varit på arbetsplatsen de senaste cirka sex månaderna.

Personalen ser redan att vi har en chef som ser oss, dock är hon bara anställd för 6 månader. Jag hoppas att det fortsätter som det gör nu, trots den korta tiden hon ska vara här, då lyfts Kullängen till det boende och den arbetsplats vi vill det ska vara.

Vår förhoppning är att hon vill fortsätta efter den tiden hon har hos oss. Hon är en chef som vi känner vi kan samarbeta med och som kan få personalen att läka och må bättre i det arbete som väntar.

Nu väntar vi med spänning på ytterligare en chef och hoppas de blir ett bra team för att utveckla Kullängen tillsammans med personalen så att alla får en chans att må bra, både personal och brukare

”Undersköterska med nytt hopp”

Kumla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel