Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Reflektion från ett blödande hjärta i Röfors. Trenden har varit mycket positiv de senaste åren, allt fler barnfamiljer har funnit Röfors som en  plats att bygga sina liv på. De hade förespeglats genom kommunens nyväckta engagemang i Röfors att nu skulle vår boendemiljö förbättras. Nu känner de och vi andra i Röfors att marken gungar under våra fötter.

  Vad har hänt?

Jo giriga företagare har genom förespegling av miljöengagemang lyckats dupera våra politiker och tjänstemän med fagra löften om framtida utveckling och arbetstillfällen, lanserat idén om avfallshantering i Röfors. Våra politiker och tjänstemän är så influerade av Timbroniseringen i Sverige i dag så de har tappat all bedömningsförmåga och analys.

Denna oförmåga till eftertanke och analys drabbar de seriösa företagarna, hur ska de kunna konkurrera med företagare som sätter åt sidan allt vad lagar och hänsyn heter och hela tiden tänjer gränser?

De unga människor som vill bygga en framtid på ett stabilt samhälle blir grundlurade av en sällsam blandning av inkompetens och korruption som resulterar i total hänsynslöshet mot moraliska och mänskliga värden.

Har dessa människor någonsin tittat in i en sjumånaders babys oskyldiga ögon? Har de någonsin sett ett leende spricka upp i en sådan babys runda ansikte? Svaret är uppenbarligen nej. Hos dem existerar bara den kortsiktiga profiten, barnbarn vet de ej vad det är.

Ni ansvariga för detta, politiker och företag, skaffa er ett liv och bli människor istället för girigbukar och nickedockor.

Björn Brohmée

Röfors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel