Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny skadesmäll för ÖSK-anfallaren

Det finns ingen hejd på ÖSK-spelaren William Atashkadehs skadejournal. I onsdags ramlade ÖSK-spelaren i en trappa och fick en fraktur i mellanhandsbenet i höger hand. Nu blir ÖSK-spelaren borta i flera veckor.

22-årige ÖSK-spelaren William Atashkadeh har återigen åkt på en skada. Den här gången av det något udda slaget. I onsdags föll Atashkadeh från en trappa och fick ta emot sig med höger hand. Det hela slutade illa och ÖSK-spelaren fick åka in och röntga handen på sjukhuset. Där visade det sig att Atashkadeh hade åkt på en fraktur i mellanhandsbenet.

Nu blir den skadeförföljde ÖSK-anfallaren borta i flera veckor.

- Han kommer att ha högerhanden gipsad i cirka tre veckor. Under den här tiden ska han givetvis undvika kontakt med högerhanden, säger ÖSK:s klubbläkare Ulf Nordström.

William Atashkadeh har inte spelat en minut i årets allsvenska och har kämpat länge för att komma tillbaka i spel. I tisdagens U21-match mot AIK hoppade Atashkadeh in med 25 minuter kvar. Under den tiden han var på planen - noterades ÖSK-spelaren för ett mål och två assist. Han var tillbaka och skulle bli en joker för ÖSK under hösten. Nu får den joker-rollen vänta i ett par veckor.

NA har sökt William Atashkadeh för en kommentar utan gensvar.