Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny skadesmäll för ÖSK-anfallaren

Det finns ingen hejd på ÖSK-spelaren William Atashkadehs skadejournal. I onsdags ramlade ÖSK-spelaren i en trappa och fick en fraktur i mellanhandsbenet i höger hand. Nu blir ÖSK-spelaren borta i flera veckor.

Annons

22-årige ÖSK-spelaren William Atashkadeh har återigen åkt på en skada. Den här gången av det något udda slaget. I onsdags föll Atashkadeh från en trappa och fick ta emot sig med höger hand. Det hela slutade illa och ÖSK-spelaren fick åka in och röntga handen på sjukhuset. Där visade det sig att Atashkadeh hade åkt på en fraktur i mellanhandsbenet.

Nu blir den skadeförföljde ÖSK-anfallaren borta i flera veckor.

- Han kommer att ha högerhanden gipsad i cirka tre veckor. Under den här tiden ska han givetvis undvika kontakt med högerhanden, säger ÖSK:s klubbläkare Ulf Nordström.

William Atashkadeh har inte spelat en minut i årets allsvenska och har kämpat länge för att komma tillbaka i spel. I tisdagens U21-match mot AIK hoppade Atashkadeh in med 25 minuter kvar. Under den tiden han var på planen - noterades ÖSK-spelaren för ett mål och två assist. Han var tillbaka och skulle bli en joker för ÖSK under hösten. Nu får den joker-rollen vänta i ett par veckor.

NA har sökt William Atashkadeh för en kommentar utan gensvar.

Annons