Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya lugnande besked för Lisa

Lisa Dahlkvists skada är inte allt för allvarlig, precis som NA kunnat berätta.– Jag tror jag kan köra fotboll igen på onsdag nästa vecka, säger Dahlkvist till SVT Sport.

I mitten av andra halvlek i EM-kvalet mellan Danmark och Sverige täckte Kif Örebros Lisa Dahlkvist ett skott – som tog illa. Dahlkvist blev liggande och fick föras av planen på bår.

Men i går kom positiva besked.

– Jag pratade med Lisa nyss och med landslagsläkaren. Det är väl inte något jättefarligt med knät, sa Kif-tränaren Martin Skogman till NA.

Och i dag kom nya positiva besked kring Kif-stjärnan. En magnetröntgen visar att det rör sig om en lindrig skada med svullnad mellan ledband och menisk i högra knät. Något spel mot Umeå på söndag blir det dock inte.

– Jag tror att jag kan köra fotboll igen på onsdag nästa vecka. Jag kommer rehaba och stegra träningen vartefter de närmaste dagarna. Och om allt går som det ska, så tror jag absolut på att jag kan spela igen nästa helg, om dryga veckan alltså, säger Dahlkvist till SVT.