Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya namn inför höstens val

Miljöpartiet i Laxå presenterar tre kvinnor, varav två nya namn, på sin lista inför kommunvalet i höst. Det är två fler jämfört med listan inför valet 2006.

Annons

Nu har alla partierna i Laxå skickat in sina namnlistor inför valet till kommunfullmäktige i höst.

Nytt för det här valet är att flera namn har bytt plats med varandra och det finns nya ansikten som toppar några av partilistorna.

Miljöpartiet hade inför förra valet ett namn, Sara Pettersson, på sin lista. I år har listan utökats med två namn till. Camilla Andersson och Maud Pettersson.

– Det är jätteroligt. De är helt gröna medlemmar i Miljöpartiet i Laxå. Vi har även blivit fler medlemmar i partiet. Nu är vi nio stycken, säger Sara Pettersson.

– Det är många i kommunen som är intresserade av grön politik och miljöfrågor. Till nästa val hoppas vi på att vi har 15 namn på kommunfullmäktigelistan, fortsätter Sara Pettersson.

På Folkpartiets lista inför valet i år så toppar Gunnar Tingö listan. Han var inte med på listan inför valet 2006. Då var det Sven-Erik Windh som toppade listan. Han står idag på plats tolv, vilket är den sista platsen på listan.

Läs mer i lördagens NA.

Annons