Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Nya säsongen börjar nu”

Första matchen sedan degraderingen blev ett faktum stundar.
Men ÖSK lär inte ha svårt att motivera sig för det.
– Den nya säsongen börjar nu, säger målvakten Tomer Chencinski inför mötet med IFK Göteborg.

Målvakten har fått chansen igen under slutet av säsongen och gjorde en bra insats mot Helsingborg senast. Men ÖSK hade behövt en seger för att hoppet om allsvensk kontrakt skulle leva vidare. Nu blev det bara 1–1 och om inte förr så har spelarna nu fått ställa in sig på superettan.

– Vi är alla besvikna eftersom vi inte hade väntat oss det här när vi startade säsongen. Men i grunden har stämningen i laget inte förändrats, säger Tomer Chencinski.

Han väljer nu att se de återstående matcherna som en viktig del i arbetet inför framtiden. Det börjar när IFK Göteborg gästar Behrn arena under söndagen.

– Det är tre matcher kvar att spela i år och vi ska ta med oss de här matcherna och bygga vidare på. Den nya säsongen startar nu och det måsta alla vara beredda på.

Själv kommer hans inställning inte ändras bara för att tabelläget är hopplöst.

– Mitt jobb är att komma hit varje dag och ge allt. Det har jag gjort och det kommer jag fortsätta att göra.

Tomer Chencinski

vaktade målet när ÖSK gästade IFK Göteborg i våras. 2–2 blev det den gången.

– De är ett kvalitétslag som har underpresterat lite i år. Om vi inte är vakna och beredda så kommer vi att bli straffade, säger Chencinski.