Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya uppgifter om Castro-Tello till Dif

Ryktet har gått i snart en månad. Nu uppger fotbolldirekt.se att Sebastian Castro-Tello är helt klar för Degerfors – och har skrivit på ett flerårigt avtal med klubben.

Annons
Sebastian Castro-Tello.

Degerfors IF jagar en ersättare till Johan Bertilsson.

Nu verkar det vara klart att han heter Sebastian Castro-Tello.

Mittfältaren, som står under kontrakt med Hammarby men varit utlånad till FC Ravan i Azerbaijdzjan, har ryktats vara på väg till Dif i snart en månad, och nu lär affären vara i hamn. I varje fall om man ska tro uppgifterna som fotbolldirekt.se publicerar.

"Degerfors har följt Castro-Tello under en tid och klubben har nu kommit överens om ett flerårsavtal med spelaren", skriver hemsidan.

Degerfors IF:s tränare och sportchef Patrik Werner håller dock fortsatt låg profil och har inte under hela december velat kommentera Castro-Tello. Värmlands Folkblad har i sin papperstidning återigen ställt frågan till Werner.

– Jag har läst det där i en månad nu. Men vi kommenterar ingenting, folk får spekulera hur de vill, säger han till tidningen.

Är ni intresserade av honom?– Det blir dumt oavsett om jag svarar ja eller nej på den frågan. Vi vet vilka vi vill ha. Det är en vänsterback och en "tia" vi söker. Jag hade hoppats att allt skulle vara klart innan jul. Nu hoppas jag att truppen blir helt klar någon gång under nästa vecka.

Till vänsterbacksplatsen jobbar Dif alltjämt för att lösa sydafrikanen Ebrahim Seedat som provtränade med klubben i höstas.

Annons