Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya uppgifter: Tre nya anmälningar mot 44-åringen

(UPPDATERAD) Den 44-årige man som just nu sitter anhållen för sexualbrott misstänks ha utnyttjat den 13-åriga flickan i Kumla dagen innan hon valde att ta livet av sig.
Och nu sväller utredningen - i dag har tre nya anmälningar kommit in.

De tre nya anmälningarna kommer ifrån olika delar av landet. Det är oklart hur gamla målsäganden är i de fallen.

44-åringen misstänks för att utnyttjat 13-åringen för "sexuell posering" framför en webbkamera, enligt polisen.Men en ny brottsrubricering har lagts till.

- Han är nu även delgiven misstanke om sexuellt tvång mot en målsägande, säger Åsberg.

Häktningsförhandlingarna startar klockan 15 i Örebro tingsrätt i dag.

Enligt häktningsframställan så begicks de misstänkta brotten dagen innan den 13-åriga flickan tog livet av sig.

Tre anmälningar har inkommit från 13-åriga flickor mot 44-åringen, och polisen befarar att många fler offer finns. Förutom sexuellt tvång och sexuell posering misstänks mannen även för sexuellt utnyttjande av barn.

Hoppade framför tåg

Flickan misstänks ha tagit livet av sig genom att hoppa framför ett tåg. Hennes död tros ha föregåtts av hot om att bilder på henne skulle läggas ut på nätet.

44-åringen, som tränar eller har tränat flicklag i fotboll i Göteborg, förnekar allt. Polisen har offentliggjort det alias han använde på internettjänsten Skype — bealarsson97 — eftersom andra eventuella utsatta kan känna igen smeknamnet.