Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nystart för pausad verksamhet i Nora

Replik

... på debattartikel i NA den 3 september.

Äntligen kan vi starta upp våra verksamheter igen!

Nu när restriktionerna för gruppverksamhet äntligen lagt sig, startar vi åter igen upp våra verksamheter i Nora bergslagsförsamling. Det har varit en tuff period av väntan och idel planering inför en kommande uppstart av våra pausade verksamheter. Under september kommer vi åter att se: barnverksamhet, ungdomsverksamhet, vuxenverksamhet, körverksamhet (redan igång) ta plats i våra lokaler. Lunchandakt, förmiddagscafé, tisdagscafé, Café Viker, Möt-världen-café, startpaket, syföreningar, musikgudstjänster och konserter. Allt detta kan man informera sig om via vår hemsida – www.svenskakyrkan.se/nora.

En av församlingens nomineringsgrupper går ut med att: ”De senaste årens neddragningar av verksamhet”. (NA 3/9) Det är felaktiga uppgifter. Inga verksamheter har lagts ner, de har satts på paus under pandemin.

Musiken har en central roll i våra verksamheter och den delas även med gudstjänstverksamheten. Vi har planerat in flera musikaliska begivenheter under hösten och kommande advents/julhögtid. Där kan nämnas bland annat Körkonsert, ”Elsa Beskow-konsert”, Julmarknadskonserter, Luciahögtid, Lunchorgel och Nu är det jul igen-konsert. Detta vävs ihop med fina advents- och julgudstjänster i alla våra kyrkor och kapell.

Vi, personal, jobbar i en församling med en positiv syn på framtiden. Det är dock tråkigt att ständigt matas med negativa insändare på social media och dagspress.

Så varmt välkomna.

Personal i Nora bergslagsförsamling

Nora

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel