Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt cupdatum klart - ÖSK missnöjda

ÖSK och Jönköpings Södra tvingades flytta cupmötet den 4:e juli på grund av en förbundsmiss. Nu är ett nytt speldatum fastställt, men ÖSK är inte nöjda.

- Vi har återsamling på måndag efter semestern och får då diskutera om vi ska överklaga beslutet. Spontant är jag väldigt missnöjd med hur detta har skötts av förbundet, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren.

Cupmatchen mellan Jönköpings Södra och ÖSK var först tänkt att spelas söndagen den 4:e juli. Smålänningarna upptäckte då att man dagen efter, den 5:e, möter Landskrona Bois borta i superettan. Frågan hamnade då hos förbundets tävlingskommitté, som under onsdagskvällen beslutade att flytta matchen två dagar bakåt till fredagen den 2:a juli, med troligt startid 19.00.

Två dagar innan kommer ÖSK hem från sitt träningsläger på Åland, och får därmed kortare tid till att förbereda sig för matchen.

- Det blir väldigt tajt och är inte alls optimalt, menar Sjögren.

Båda lagen har fram till den 22:e juni på sig att lämna in en överklagan. Annars står speldatumet fast.