Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Nyttig" förlust för Rynninge

Platt fall på en studsig plan. Rynninges smakstart i division 2 blev kortlivad när man förlorade med 1-2 hemma mot Carlstad.
- Nu vet vi vad som gäller i den här divisonen. Nyttigt för oss, säger Rynninges tränare Mattias Wikström.

Taktpinnen var Carlstads redan från början. På en svårspelad plan krympte man ytorna för Rynninge som i den första halvleken inte hade mycket att säga till om.

Trots att hemmalaget inledde den andra halvleken med betydligt piggare ben och kreativare tankar så hade Carlstad inom loppet av en kvart gjort 2 mål. Rynninges inbytte Alexander Weckström reducerade och Rynninge pressade på slutet men utan att lyckas skapa någon riktigt het målchans.

- Carlstad var bättre än oss, det märktes redan från början. Vi har inte riktigt det tempo som behövs för att spela i division två så den här matchen var nyttig för oss. Då vet vi vad som gäller för att prestera i framtiden, säger Rynninges tränare Mattias Wikström.