Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öbos förändring av tv-kanalsutbudet upprör

Blir upprörd hur Öbo bara kan ta bort tv-kanaler som ingått i hyran och bara säga att man får fixa eget. Det blir ju en merkostnad på mellan 250-300 kronor i månaden som man som hyresgäst får betala för det billigaste utbudet. Utan kompensation får man från Öbo.

Det blir ju lika med en hyreshöjning. Ingen konversation över huvud taget, man bara tar bort utan hänsyn till hyresgästen.

De ursäktar sig med att man kan påverka sin egen förbrukning och kostnad, det har ju den som vill kunnat förut också. När man tecknar kontrakt så står det att tv-kanaler ingår och sen tar man bara bort det.

Det är så dåligt av Öbo.

”biggan”

Örebro

Svar direkt:

När det gäller tv-kanaler som ingår i hyran, så kommer det även fortsättningsvis att finnas ett gratis grundutbud ...

Öbo har beslutat att överge principen att endast ha en enskild leverantör av tv, internet och telefonitjänster och övergå till ett öppet digitalt system med stor valfrihet och flexibilitet. När det gäller tv-kanaler som ingår i hyran, så kommer det även fortsättningsvis att finnas ett gratis grundutbud för den som vill välja det alternativet. För andra passar ett större utbud bättre, som dock innebär en kostnad. Inom kort kommer vi att kunna delge vad baspaketet innehållet. Vi rekommenderar att hålla utkik på vår hemsida för aktuell information.

Harriet Arnold

chef kommunikation & marknadsföring

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel