Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ohälsosamt ”hälsoschema” i Nora

Min kollega sa upp sig från Nora kommun, hade inte råd att jobba kvar. Chefen sa: Är man inte nöjd med schemat får man leta efter ett annat jobb.

Nora kommun har plötsligt bestämt sig för att alla ska ha lika många arbetspass (lika många arbetspass som en person med heltid) Detta innebär att det inte längre finns utrymme att jobba upp till heltid om man har en lägre sysselsättningsgrad. I och med detta har man också satt in pass på endast 3-4 timmar på alla i arbetslaget och det lönar sig inte längre om man pendlar.

Vi alla kommer att ha samma minimala återhämtning, vi kommer bo på jobbet i princip. När är tanken att vi ska vi få våran återhämtning? Vi i vården kanske inte behöver någon?

Vi alla är frustrerande och känner att vi inte har blivit lyssnade på. Det är dags att säga ifrån innan alla kompetenta kollegor är tvungna att säga upp sig! Nej tack till ”hälsoschemat”!

”Tillsammans är vi starka”

Nora

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel