Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ojämn kamp med den bankslukande draken

Annons

Det var en gång en liten trevlig bank med människor bakom disken. Människorna bakom disken kände igen sina kunder och kunderna kände sig alltid välkomna och uppskattade.

Tiden gick och det kom en drake och slukade den lilla banken. Det gick en tid och så kom det en ännu större drake, som åt upp den lilla draken. Till slut hade den största draken ätit upp alla mindre drakar och blev så mätt att han sprack.

Som tur var för den stora draken fanns det en veterinär som jobbade åt folket och han kunde rädda draken och draken lovade att han aldrig skulle äta sig så mätt igen.

Efter en tid hade han glömt vad han lovade, men kom då på att han kunde flytta till ett annat land. Där kunde han slippa alla små människor som hade räddat honom – de var ju ändå bara till besvär – och kunde fortsätta äta sig ännu mättare.

En sådan drake måste man ju beundra och älska. Ett sådant geni har nog aldrig funnits tidigare.

PS. Ni förstår säkert att detta egentligen handlar om Nordea, som jag nu har försökt få att ändra behörighet på föreningskonto. Allting gjordes klart på ett av de få Nordea-kontor som finns och det skulle ta några dagar.

I dag fick jag beskedet att man inte hittar handlingarna och att vi måste börja om från början. Inte för att detta hjälper, men det är en tröst för mig i alla fall.

Jan Hockart

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel