Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Okänd gäst sparkade och misshandlade kvinna

(UPPDATERAD 05:29) En kvinna misshandlades grov av en okänd gäst i sitt hem i Varberga i natt. Gärningsmannen har gripits.

Polisen fick larm om bråket i lägenheten på Varbergagatan kort efter klockan ett. Kvinnan och gärningsmannen känner inte varandra, han följde med några andra vänner hem till henne.

Slog ned och sparkade

- Efter en stund och några öl blev han otrevlig, så kvinnan bad sällskapet gå, berättar Anders Wallin, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Gärningsmannen, som är 27-år gammal, blev då förbannad och gav sig på kvinnan. Han slog ned henne och sparkade på henne medan hon låg ned.

Grov misshandel

Kvinnan har själv avböjt att åka till USÖ, så det finns inga uppgifter om hennes skador. Den gripna 27-åringen var så pass berusad att han inte har kunnat förhöras. Han är inlagd för tillnyktring i arresten och ska förhöras senare i dag när han har nyktrat till. Han misstänks för grov misshandel.