Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag reagerade direkt när jag fick reda på vad som hänt

Annons

I en debattartikel har några chefer anklagat mig för att ha uttalat mig förnedrande över deras chefskap. Det är sorgligt att man vill misstolka mitt uttalande på det sättet för de måste vara medvetna om vad som hänt eftersom de var anställda under en lång period medan händelserna har skett.

Det uttalande jag gjort är baserade på fakta att rapporter inte har skrivits vid de händelser som sedermera visade sig ha pågått en lång tid.

Som politiker reagerade jag direkt när jag fick reda på händelserna och dess omfattning vilket ledde till en polisanmälan där hela majoriteten av Socialdemokraterna var överens om att så måste ske.

Att sedan inte frågan skötts på rätt sätt ute i verksamheten betyder naturligtvis kostnader för kommunen som vi naturligtvis måste ta.

Motsatsen till detta är naturligtvis att allting hade fortsatt och våra gamla tillsammans med den personal som for illa av sättet vissa jobbat på, hade fortsatt eftersom verksamheten bevisligen inte hade klarat att vidta åtgärder tidigare.

Till sist all heder åt er som vågade anmäla till sist, vilket bevisar att vi ändå till största delen har en bra personal som jobbar inom äldreomsorgen.

Lennart ErikssonOrdförande kommunstyrelsen Kumla

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons