Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Borde män få gratis rakhyvlar?

Annons

Ge oss rakhyvlar och raklödder! Herregud vad en normal skäggväxt kostar oss män pengar under under vår livstid. Jag hoppas och tror att du tycker att detta också borde subventioneras på samma sätt som du skrev att mensskydd borde subventioneras.

Jag tror förstås du förstår ironin i detta och kommer till insikt om att det du vill åstadkomma bara framstår som löjligt. Vad är det för snack om att alternativet med sterilisering sig och att det inte vore bra för samhället. Att sterilisering inte är ett alternativ håller jag naturligtvis med om till 100 procent. Eftersom du ändå tar upp det verkar det som att du ändå skulle kunna se det som ett alternativ om det inte vore för att det skulle få negativa konsekvenser för samhället. Vill bara säga till dig att för oss män finns inget alternativ alls att slippa rakutrustning. Är inte det orättvist?

Om syftet med din insändare var att skapa debatt för jämställdhet, så tycker jag att du borde rikta in dig på områden där det faktiskt finns orättvisor mellan könen. Lika lön för lika arbete till exempel, inte försöka ändra på fysiska skillnader som faktiskt finns mellan könen.

Män och kvinnor är olika, med delvis olika fysiska förutsättningar. Det kan vi tack och lov inte ändra på. Nja, det är förresten inte helt sant. Några väljer ju faktiskt att byta kön.

”Farsan”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons