Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra att kunna fråga andra om råd

Annons

Karlskoga. Vissa ögonblick i ens liv måste man fatta viktiga beslut, och en del har då oftast någon eller några kloka personer i sin närhet som de kan rådfråga. Men hur kloka dessa personer än är så är det ju inte alltid säkert att det blir det bästa beslutet just för dig. Det kan gälla jobb, kärlek, bostad, bilköp etcetera.

Och visst jag tror att det kan vara klokt många gånger att fråga andra för att få en annan syn på saker och ting eller om man missat något viktigt som man inte tänkt på.

Men det jag tycker att man ska tänka på är att ta de råden enbart just som råd och inte låta någon annan ta ett beslut åt dig. Det är ju ditt liv och du ska leva med beslutet och ingen annan. Alla människor har sina idéer och förslag på hur man bör göra och frågar man 100 personer så kan man få 100 olika förslag. Vilket råd ska jag följa? Ska jag välja det som flest har sagt? Det blir kaos inombords och man fattar många gånger ett felaktigt beslut som man senare får ångra.

Nej ibland tror jag faktiskt att det bästa alternativet är att lyssna inåt. Alltså att faktiskt lyssna på sig själv och vad som känns bäst för just dig. Det bästa och klokaste beslutet är många gånger det som känns bäst för dig och det känns i både knopp och kropp för du fylls av en oerhörd känsla av välbehag när du fattat ett beslut som är rätt för dig själv.

Sök den känslan när du ska fatta ett viktigt beslut, välj den och följ den och den kommer att leda dig rätt i livet.

Karlskoga

Mika Takamäki

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons