Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bygg en bollhall med konstgräs

Annons

Örebro. Jag tycker det är märkligt att Örebro, som är en sådan stor stad, inte har en inomhushall med konstgräs. Många städer som är i samma storlek som Örebro har en eller flera sådana. Till och med små orter som Kristinehamn har en hall.

Fotboll är en stor populär sport med många utövare. Vi har två allsvenska lag och många lag i de högre divisionerna, dessutom finns det massor med ungdomslag, så det skulle vara lätt att hyra ut hallen. Att spela fotboll utomhus blir problematiskt när snön lägger sig och inte ens värmeslingorna under konstgräset kan tina upp snön.

Jag har två förslag var man skulle kunna anlägga en konstgräshall, Vivalla eller Lillån. Lägger man den i Vivalla så skulle många människor komma dit och upptäcka vilken trevlig stadsdel det är, statusen skulle höjas. Eller i Lillån så skulle man kunna använda gamla Coop Forum som ändå stor tomt.

Hur ska det nu kunna finansieras? Jo, man kan arrangera cuper där på vintern och som jag skrev tidigare så hyr man ut den till våra klubbar i länet. Eftersom P J Behrn har sponsrat hela Eyrafältet så kanske han kan tänka sig ge ett bidrag till denna hall. Vad sägs om ”Behrns bollhall”?

Örebro

”Spånglund”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons