Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Carl Bildt är inte ärlig

Annons

Carl Bildt satt hos Skavlan och ljög så det stod härliga till. Han var inte inblandad i några beslut tagna av Lundin Oil och dess verksamhet i Etiopien. Sedan visar det sig enligt Dagens eko att han visst var med om att fatta avgörande beslut om verksamheten där nere. Om inte detta är värre än Socialdemokraternas ordförandes fadäs om hyresbidraget då vet jag ej vad som är etik och moral i Sverige längre.

Lundin Oil har varit med och landsförvisat människor i massor där nere men detta kan vår utrikesminister sitta och ljuga om i SVT utan några som helst fördömanden från de sina i Nya Moderaterna. Fy skäms eller detta är deras rätta anletsdrag, de ljuger svenska folket rakt i syna och låtsas som ingenting, det är deras politik.

Lokalradion har gjort några förfrågningar hos Moderaterna vad de säger om detta men de uttalar bara fullt stöd för sin utrikesminister och tycker att han inte gör några fel. Skäms säger jag bara.

Vill påminna om beslut taget av riksdagen om det ottomanska kriget där de fördömer turkarna men detta godtogs inte av statsministern och hans vän Carl Bildt. De körde sitt eget race i stället och sa att de inte som politiker kunde ta detta beslut och hänvisade till forskarna.

Detta är de sanna Moderaterna, de kör över allt och alla och ljuger folk i ansiktet och lovordar fackföreningarna för att sedan vända på kappan när vinden blåser.

Örebro

”Rille”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons