Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det blir tomt utan kaninen

Annons

Ta en titt på denna rara kanin! Vill vi verkligen bli av med honom? Jag måste erkänna att jag funderade på vad något så stort skulle vara bra för när kaninen var under uppbyggnad. Var det någon som skulle kunna uppskatta den, när den tog så stor plats?

När kaninen stod klar blev det snabbt en mötesplats/riktmärke för örebroarna. Många tog skydd i skuggan under kaninen när solen gassade som mest. Kaninen står väl inte direkt i vägen för något eller?

Det finns ju mindre konstverk från Open Art som irriterar och är mer i vägen än vad kaninen är, till exempel den vita gubben som står vid ett cykelställ och tar upp hela tre/fyra cykelparkeringar, när det är svårt nog att hitta centrala platser för cykeln.

Vi människor mår bra av konst och annat trevligt omkring oss. Det är nog inte enbart jag som mår bra av att se kaninen varje morgon när jag åker till jobbet. Det skulle bli väldigt tomt om den försvann.

Skulle den inte kunna stå kvar av någon anledning så kanske man kunde flytta på den. Men då skulle vi ju förlora den trevliga mötesplatsen mitt i centrum! Men man skulle kanske kunna njuta av den på följande ställen: Stadsparken, Marieberg Galleria, Lek och Buslandet, Örebro travbana eller skulle den vara söt som rondellkanin?

Nu är Open Art snart över och kaninen ligger ute till försäljning. Vem skulle få plats med den i trädgården? Jag hade inte tvekat en sekund att adoptera den om jag haft plats! Rädda kaninen!

Örebro

”Camilla”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons