Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det går för fort på nya vägen

Annons

Kommer hem efter en långhelg på annan ort – dit vi rest med bil – och ser hur kommentarerna kring nya vägen vid Rynninge/norr utvecklat sig. Skrev ett inlägg om trafiksituationen på norr som retade upp flera ser jag – blir ombedd flytta för att jag ej tål trafik och så vidare.

Hallå – vilken nivå är det på debatterna här i stan? Ska alla som reagerar på dem som kör så barn hotas flytta så blir det inte trevligt i city vill jag lova!

Jag både åker bil och gillar den nya genomfartsleden på flera vis – närmare till jobb och butiker, men det vi som bor här inte gillar är alla som kör för fort! Och att ingen verkar ha koll på hur trafiken ska ”silas” genom vår stadsdel. Man bara släpper på och hoppas på det bästa ... Det är oansvarigt med alla barn och skolor som är här. Flera skriver att såna som tycker så ska flytta från stan.

Hallå – vi både cyklar, går och kör bil – precis som ni troligen gör, vi tror inte heller vår stadsdel ska vara utan trafik. Och det är den inte! Så det handlar inte alls om det och det ser man om kommentarerna läses. Men det är mycket roligare att dissa och kritisera och be folk flytta. Tänk vad mycket trevligare vår stad skulle bli med lite mer vänlighet! Och om bilisterna inte körde som om det gällde livet – varhelst man beger sig i stan.

Cyklister är det poppis att skälla på i Örebro – men det är bilisterna som skadar mest! Så alla där ute som gör vad ni kan för en bra trafikmiljö i Örebro – stå på er. Vi har också rätt att bo i stan! Och ska ej behöva flytta ut på landet. Bilar, cyklister och flanerande stadsbor bör unna samsas om ytorna. Om vi visar varandra respekt!

Örebro

”Magda1”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons