Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det politiska språket blir allt grövre

Annons

Sköllersta. Till alla politiker som i alla partiledardebatter undviker att svara på raka frågor de får, ironiserar, är självgoda, ja helt enkelt använder ett språk som är fruktansvärt obehagligt att lyssna till. Upplever att det blir värre och värre och jag är mycket politiskt intresserad och försöker hålla mig insatt och påläst. Nu har det gått så långt att jag får ont i magen när jag lyssnar på debatterna.

De använder sig hela tiden utav det så kallade vargspråket, Du NN gör si. Du NN säger så etcetera ... och sedan höjer de sig själva och sitt parti till skyarna.

Jag satt i bilen och lyssnade på stora debatten häromdagen och hade ändå sett fram emot den. För första gången i mitt liv orkade jag inte lyssna klart, jag bytte kanal, det var mycket obehagligt. Skärpning! Vuxna, kloka människor!

Hemma hos oss brukar vi uppmuntra våra barn att lyssna och sätta sig in i politik, eftersom vi vill att de ska förstå att det är vår vardag det påverkar och hur viktigt det är med demokrati. Jag röstade blankt i förra valet och kommer antagligen att göra det nästa gång också om utvecklingen fortsätter att gå åt det här hållet. Jag är mycket besviken på er samtalston mot varandra!

Sköllersta

”Anna-Carin”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons