Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Detta handlar valet om

Annons

På söndag röstar du inte bara för dig själv, din familj och andra anhöriga. Inte heller bara för dina vänner. På söndag röstar du också för alla andra, för alla svenskar. Infödda och invandrade. Valet handlar inte om restaurangmomsen eller om vi ska ha 200 eller 300 vargar. Valet handlar om att välja en färdriktning för samhället som även är bra för dina grannar och helt obekanta människor. Människor som också kan vara av annat kön, etnicitet eller som har annan sexuell läggning än du själv.

En fråga som du också bör ställa dig är hur du vill bli behandlad om du som i dag är frisk och har arbete förlorar ditt jobb eller blir sjuk? Är det för dig acceptabelt att hamna i Fas 3 eller att tvingas till arbetsförmedlingen fast du är sjuk? Är det acceptabelt för dig att som sjuk se din inkomst sänkas ytterligare genom omvägen över arbetsförmedlingen? Är det för dig acceptabelt att betala mer i skatt som sjuk, arbetslös eller pensionär jämfört med en frisk löntagare?

Vad som är ”Sverige” definieras egentligen varken av historia eller kultur. Sverige definieras ytterst alltid av de människor som vid dagsaktuell tidpunkt lever i vårt land och vars efterkommande kommer att vara ”svenskarna”.

Örebro

”Utlänning före 1658”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons