Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler borde lyssna på poddradio

Annons

Hällefors. När man själv gör något regelbundet är det lätt att glömma att andra kanske inte gör det alls. Till exempel att lyssna på poddsändningar. Själv började jag lyssna för fyra somrar sedan. Och jag är helt fast, lyssnar hellre på en poddsändning än på skvalradio eller musik.

Att lyssna på en poddsändning är enkelt och bekvämt. Du väljer aktivt vad du vill lyssna på och när; i hängmattan, när du klipper gräsmattan, tränar, städar eller när du har tid över.

Poddsändning, eller ett förinspelat radioprogram (för det är precis vad det är) fortsätter att växa som fenomen i Sverige. Det finns över 500 svenska poddsändningar, med olika inriktningar. En del ger dig ny kunskap, andra erbjuder spännande dokumentärer eller intervjuer och så finns det en rad underhållande poddsändningar.

Hur lyssnar man då på en poddsändning? Via någon podcast-app som du laddar ned via iTunes eller Google Play (till exempel podcaster eller instacast), någon hemsida som samlar poddsändningar (till exempel podtail.com) eller enklast av allt – direkt via den enskilda poddens hemsida.

Hoppas du hittar många härliga poddsändningar i sommar!

Grundare och programledare Manspodden

Sommarboende i Hällefors

Markus Trautmann

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons