Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera orter dör sotdöden

Annons

Nora. Sveriges landsbygd raderas bort! Avfolkningen är konstaterat den snabbast eskalerande i hela Europa. Fullt beboeliga och fungerande hus står tomma eller är osäljbara. Vill man köpa hus billigt och därmed ta risken att aldrig komma därifrån, ja då finns hur många objekt som helst att välja på. Utöver denna utarmning läggs allt annat ner och gör att orter dör sotdöden då varken affärer, kommunikationer, banker etcetera får vara kvar.

Tacka Alliansen för denna utveckling som handlar om utflyttning av företag, privatiseringar med miljonvinster för de giriga, kortsiktighet och en enormt nonchalant inställning till en landsbygdsbefolkning som nu tvingas bort. Hur kan vissa politiker tro att lösningen är att fylla byar och småorter med lågutbildade invandrare som i vuxen ålder utan språket ska starta, ja vad? Bärande industrier? Med vems kapital i så fall? Ett önsketänkande som inte fungerar.

Nu börjar kommunerna av förklarliga skäl höja kommunalskatten för det krympande antal arbetande människor som således ska dra hela det kommunala lasset.

Nora

”God dag yxskaft!”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons