Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

För många förseningar

Annons

Nu är jag innerligt trött på stadstrafiken! Jag åker buss 26, den första turen och jag är beroende av denna buss, eftersom jag sedan ska fortsätta med en länsbuss. Det fanns förut en tidigare tur men den är numera indragen. Två av fyra mornar förra veckan pajade bussen och jag hann inte med länsbussen. Den ena morgonen gick bussen sönder vid Eklundaskolan. Först fick vi vänta en kvart på nästa buss, det blir väldigt kallt i en trasig buss. Sedan fick jag vänta en kvart på Resecentrum, inte heller det en angenäm upplevelse.

Det kommer snö och blir kallt varje vinter. Lärde ni inte er något på Nobina förra säsongen? Det är inte bara det som är irriterande. 26:an har enligt tidtabellen cirka fem minuter på sig att åka från Tybble vårdcentral till Studievägen, det är inte så många hållplatser, så tiden verkar okej, i morse tog det 12 minuter, så naturligtvis missade jag min buss. Är det verkligen rimligt att det ska ta sådan tid?

Det är många mornar jag står vid busshållplatsen och undrar om jag ska hinna med min länsbuss. Jag tycker ni ska kolla upp varför en del av era chaufförer inte kan hålla tiden. Många är naturligtvis i tid och mycket trevliga, och jag drar inte alla över en kam, men tiden måste hållas.

Min arbetsgivare är inte alltför glad över att jag kommer försent titt som tätt och det är ett problem som började när snön kom. Detta måste lösas, jag kan inte vara själv om detta problem. Skärp till er Nobina!

Örebro

”Nettan”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons