Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Förbannat trött på era anklagelser!"

Jag har en fundering angående hundägare som inte plockar upp efter sina hundar. Jag har själv en hund, som jag plockar upp efter varenda gång hon har gjort sina behov.

Annons

Flertalet gånger när jag plockat upp och det har funnits andra högar runtomkring som inte kom från min hund så har jag fått utskällningar.

Från äldre, ungdomar, vuxna och små barn. De alla påstår att jag inte plockar upp, vilket jag alltid gör för att jag vet hur äckligt det är att trampa i och dessutom så är det min plikt som hundägare att göra det.

Jag är förbannat trött på era anklagelser! Jag kan slå vad om att jag inte är den enda som fått uppleva detta. Min fråga är varför ni som inte har hund utan råkar se en hundägare ute som plockar upp efter sin hund, varför ni antar att den personens hund har lämnat avföring på hela gräsmattan?

Skulle min hund göra sina behov så mycket så skulle jag tagit henne till veterinären.

Jag är nämligen väldigt trött på att behöva ha en lång diskussion varenda gång jag är ute med min hund. Ska det behöva vara så?

Ska vi hundägare som faktiskt är oskyldiga behöva ta skit för att det finns andra oansvariga hundägare? Ska det vara så?

Ibland så undrar jag verkligen vart intelligensen på den här planeten tagit vägen.

Ni måste väl ändå inse att hur mycket ni än tjatar på oss hundägare så kommer inte vi börja plocka upp efter andras hundar.

Förväntar ni er det så borde ni nog tänka till, för jag kan slå vad om att om det varit ni så hade inte ni heller plockat upp efter andra.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons