Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Försök att vara dig själv

Annons

Örebro. Vad driver en ung tjej att lägga ut en bild på sig själv i stringtrosor och sedan lägga ut det i väntan på likes och kommentarer? Kommentarer som i vanliga fall skulle ses som sexuella trakasserier och hot?

Hur kommer det sig att en tonårskille kan slå vad med sina kompisar på krogen om vem som kommer ligga med flest tjejer under kvällen och sedan skryta om det på nätet?

När en tjej ligger med många killar får hon direkt stämpeln som hora eller slampa fast hon har legat med precis lika många som killen från krogen. Vad är skillnaden mellan tjejer och killar? Var är självkänslan hos både tjejer och killar som gör så mot sig själva?

Jag tycker det är tråkigt att se hur illa vi behandlar varandra och vilket värde vi sätter hos varandra. Vi alla är lika mycket värda oberoende av sociala medier eller hur många du har haft sex med eller inte. Man ska inte behöva söka bekräftelse på någon annans bekostnad eller på sin egen utan det ska räcka med att du är dig själv och gör det du själv mår bra utav.

Örebro

Olivia Lewin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons