Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Haveri på bostadsmarknaden

Annons

Det är bostadskarriärister som gjort att den privata bostadsmarknaden i Örebro totalhavererat. Man kan inte bli annat är beklämd och arg när människor på fullt allvar ser sina bostadsaffärer som en ren bedrift. Bara att hoppas att det slår tillbaka.

Normalinkomsttagare har varken miljoner på banken eller äger miljonlägenheter eller miljonhus som insats till nästa steg på den sjuka bostadsmarknaden i Örebro, utan får flytta från stan eller sitta kvar i bostäder där man varken trivs eller får plats. Vansinnespriserna ligger på en helsjuk Stockholmsnivå och för att klipparna ska göra sig en ny vinst måste naturligtvis försäljningspriserna trissas upp en bra bit över de egna lånenivåerna för att få ut rejäla pengar på mellanskillnaden. För det vore väl ren katastrof att sälja till samma pris som man köpt sin bostad.

Till er som har svårt att sälja nu kan man bara nära en önskan om att ni går back och att försäljningen drar ut på tiden riktigt långt, för ni har faktiskt er själva att skylla. Parallellen svindyrt boende kontra lycka, status och framgång kanske inte heller riktigt stämde?

Nu är denna marknad förstörd för vanligt folk för all framtid medan innefolket med tillgångar skor sig. Inte minst kan man misstänka att väldigt mycket svarta pengar tvättats till vita, det är bara att använda sunt förnuft när man ser vissa privata miljonbyggen runt och i Örebro.

”Alla har inte stått i kö hos Öbo”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons