Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Idoljuryn dömer för hårt

Annons

Nu har Idol börjat på fyran. Och jag har sett många personer som blivit ledsna för att juryn ger dumma kommentarer. Jag tycker att man borde kunna acceptera hur folk klär sig på scenen. De kunde sätta lite mer press på sångrösten som är mycket viktigare än hur man ser ut på scenen.

Jag tycker att man ska kunna ha sin egen stil både på scenen och utanför scenen. Jag har fastnat för vad juryn säger om deras klädsel ibland och jag tycker det är lite löjligt om jag ska vara ärlig.

Man är den man är och man har de kläderna man har, det är ganska enkelt att bara kunna acceptera det än att säga att man ska klä sig snyggare eller ta på sig mer kläder. Jag tycker att juryn är för sträng med klädseln på nästan alla personer.

Musik är viktig för alla människor och tillsammans med musiken kan man göra många saker. Det är nästan som om musiken är ens bästa vän för vissa unga personer. Men det är självklart att man ska få sin chans att visa vad man kan göra på scenen. Inte bara för sina närmaste vänner eller familj, man kanske har större planer för framtiden och för sig själv.

Örebro

”Anonym tjej”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons