Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kärnkraften en nödvändighet

Annons

Äntligen har en socialdemokrat, Yvonne Stålnacke kommunalråd i Luleå, uttalat ett ja till kärnkraft. Vi kommer inte att klara vår industri om vi inte har vår kärnkraft kvar.

Tänk det trodde jag inte om sossar, att de var så nära verkligheten att de förstod att det finns inget alternativ till kärnkraft i dag. Det underliga är att sossar i dag inte förstår detta. Nu när Socialdemokraterna är i samarbete med Miljöpartiet och Vänsterpartiet, som inget hellre vill än att avveckla kärnkraften.

Det är näst intill osannolikt att hon uttalar sig så. Men hon har rätt i det hon säger. Vindkraften ger en ökning av eltillförseln, som är försumbar, men är helt beroende av bidrag via skattepengar. I slutändan kostar detta mer skattepengar för el, än vad vindkraftverken producerar i dag av el. Sjukt.

Hon har fått medhåll av flera sossestyrda kommuner i Sverige, det är otroligt bra för Sverige. Det sorgliga är att om de rödgröna vinner valet, kommer kärnkraften att avvecklas i snabb takt. Bensinpriset, om det inte fördubblas så näst intill, vilken mardröm för oss i Sverige.

Det är ju bara att hoppas att vi inte får en vinter till som den vi haft nu. Tänk om vi får det, elräkningar på 5-6 000 kronor per månad och en bensinnota på 7 000 kronor under samma tid. Vilka framtidsutsikter för oss i Sverige! I de rödgrönas värld är det bara rika som lever, för de har ju råd att betala för de rödgrönas lekstuga.

Jag är glad över att det finns sossar som lever i verkligheten, och inte som MP och Vänsterpartiet samt delvis övriga sossar.

Örebro

Tyrone Waerner

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons