Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klimathysterin knäcker oss

Annons

Nu har vi ett vulkanutbrott på Island, som verkligen kommer att beröra oss via moln och gasutsläpp. Tidigare sade klimatforskare att ett utbrott av en vulkan motsvarar utsläppet av ett års utsläpp av koldioxid från alla jordens bilar, flygplan, industrier etcetera på vår jord. Vetenskapen menade förr att dessa utbrott är bra för grönskan på vår jord. Det är ju faktiskt så att viss vetenskap menar att vi är på väg in i en ny istid. Dessa forskare är ju inte inne just nu, nu är det bara motsatsen som gäller. Det är den forskning som menar att det blir varmare.

Om det är sant att det är bra med koldioxidutsläpp, varför håller vi då på att knäcka oss genom att på det mest infernaliska sätt få ner dessa utsläpp? Vi håller på att knäcka oss på grund av denna klimathysteri som råder just nu. Tänk om det är bra med dessa koldioxidutsläpp? Märk väl att denna gas är helt ofarlig, det är bara om man för in den i en lufttät lokal som syret tar slut och det är ju inte bra om man vistas där.

Skulle vara intressant att höra från en neutral vetenskapsman vad han anser om detta. Jag själv tror att denna klimathysteri är en påhittad historia, påverkad av forskare som har en garanterad livslön via forskningsbidrag. Media och politiker törs ju inte annat än att hoppa på vagnen. De som drabbas är ju vi människor som via skyhöga skatter på elektricitet, bensin, olja blir helt ställda och kan inte göra annat än betala.

Jag menar att politikerna är ju självklart nöjda med den här utvecklingen. Det är ju ingen som törs ifrågasätta, jordens undergång är ju nära. Jordens historia startade via vulkanutbrott. Tidigare var det bara ett enda stort klot täckt av is. Då fanns det inga människor på vår jord, inte ens då det blev varmare. Tror fortfarande inte att människan kan påverka klimatet, bara miljön, och här finns det massor att göra.

Örebro

Tyrone Waerner

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons