Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kräv att få en p-plats innan du flyttar!

Annons

Blir fundersam när man läser att kraven på p-platser för nybyggen sänkts så att man får bygga på större ytor och få mera lokaler att hyra ut. Önskemålen i dag är att vi 70-talister skall sälja våra hus/radhus och ge plats åt yngre barnfamiljer. Vi är vana vid att ha några steg till vår bil, vi har behov av den för vår rörelseförmåga börjar avta så det är inte självklart för oss att gå eller cykla och är för friska för färdtjänst. Kräv en p-plats i anslutning till lägenheten innan ni flyttar.

ICA maxis utfart på Sörbyängsvägen är ju ett gapskratt ur trafikplaneringssynpunkt, i ett inslag i tvärsnytt stod en trafikplanerare och uttalad sig som den inte visste var den var, man kunde ju cykla gå eller åka buss dit. ICA maxi är ett storköp, inget ställe som man åker till för att köpa en liter mjölk, utan kanske två till tre kassar mat, frakta det på cykel eller buss med ett par småbarn, närmaste busshållplats på andra sidan Sörbybacken, huvudlöst.

Upptäckte i dag att på Stenbackavägen i anslutning till Coop:s utfart har man byggt en ny rondell, är det så att det går att fixa rondeller åt Coop och inte åt ICA.

”Lennart”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons