Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Larm lika viktigt som vaccin

Annons

Överfallslarm till alla tjejer och kvinnor!

Jag förstår inte hur politikerna tänker. När vi hade svininfluensan här så skulle det genast tas fram ett vaccin och staten bekostade allt och vi blev vaccinerade kostnadsfritt. Nu har vi ett annat virus som härjar här i Örebro. Det viruset går under betäckningen våldtäktsmän.

Är det meningen att alla tjejer och kvinnor ska behöva känna sig rädda och otrygga? Att vissa inte ens vågar gå ut själva utan sitter isolerade i sina hem och hoppas att varje man polisen griper ska vara den siste våldtäktsmannen i Örebro. Men hela tiden kommer det en ny och det verkar vara en epidemi som sprider sig värre än svininfluensan.

Det har ju verkligen satt Örebro på kartan. Men hur trevligt är det att göra reklam för Örebro?

Staden där alla tjejer och kvinnor lever i skräck. Örebro våldtäktsmännens huvudstad!

Nej, nu får väl politikerna agera. Det ska väl inte vara så svårt att skicka ett presentkort till alla tjejer och kvinnor i Örebro län. Så att de sedan kostnadsfritt kan gå och hämta ut ett överfallslarm.

En sak är säker, det kommer inte att bli dyrare än svininfluensavaccinet. Det kommer inte heller att bli samma flopp.

Men det kommer absolut att öka chansen för polisen att få tag på alla dessa våldtäktsmän och det kommer även att hjälpa alla tjejer och kvinnor att känna sig lite säkrare på stadens gator.

Nora

Morgan Fogelström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons