Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya bussarna ofta försenade

Annons

Självklart är biogasbussarna bättre för miljön men är de bättre för oss passagerare? Vi betalar för att åka buss och då förväntar vi oss att länstrafikens bussar ska komma i tid samt att bussarna inte ska stanna längs vägarna vilket leder till förseningar.

Sedan idén kom upp gällande biogasbussarna så har antalet förseningar och stopp på vägarna ökat. Vi själva har blivit drabbade av både förseningar och stopp på vägarna, som den 5/1 när vi fick stå i två timmar ute i kylan i cirka minus 20 grader då ingen buss dök upp. Dessutom kom vi försent till jobbet. Detta är oacceptabelt.

Vi har alltid förlitat oss på länstrafikens tider och en säker resa. Det hela slutade med att vi fick lägga ut pengar på taxi för att bussarna inte kom. Från och med nu sätter vi inte foten på de nya biogasbussarna. Den eller de som kom på idén med biogas var säkert medvetna om att biogasbussar inte funkar när det blir kallare än minus 15 grader och då är frågan hur man kan införa biogasbussar när dessa problem uppstår när det blir för kallt?

Bussar ska fungera lika bra på vintern som andra årstider. Vi är medvetna om och har hört att det finns många fler som tycker likadant som oss och som också har blivit drabbade av bussar som inte kommer i tid.

Ewelina Skogheim

Anna Ankartoft

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons